Κόλλα πλακιδίων Gloria One 6.90 €.Αμεσα διαθέσιμo

Gloria ακρυλικη κολλα για πλακακια 6.90 ευρώΚόλλα κεραμικών πλακιδίων σχεδιασμένη για οικονομική και αποτελεσματική επικόλληση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Το προϊόν αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό την επιστημονική γνώση και τη μακρόχρονη εμπειρία μας και ενδείκνυται για επαγγελματική χρήση.

H “GLORIA ONE” χαρακτηρίζεται από:

  • Πολύ καλή εργασιμότητα.
  • Πρόσφυση στα τσιμεντοειδή υποστρώματα.
  • Αντοχή σε ολίσθηση.
  • Αντοχή σε συρρίκνωση.
  • Βέλτιστη σχέση τιμής-ποιότητας.

Σε μπάνια η εξωτερικούς χώρους πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με ενισχυτικό γαλάκτωμα .

Σε πλακίδια Gres Porcelanato με πολύ χαμηλή απορροφητικότητα ή πλακίδια μεγάλου μεγέθους συνιστάται κόλλα Gloria Special ή Gloria Royal.

Κατατάσσεται στην κατηγορία C1T σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 12004.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

  • Χρησιμοποιείτε κόλλα πλακιδίων “GLORIA ONE” σε τοίχους & δάπεδα καθαρισμένα από σαθρά τμήματα, υπολείμματα αντικολλητικών ουσιών ή άλλες ουσίες.
  • Αναμείξτε ποσότητα “GLORIA ONE” με ανάλογη ποσότητα νερού μέσα σε καθαρό δοχείο και ομοιογενοποιείστε με ηλεκτρικό αναδευτήρα σε χαμηλές στροφές για δύο (2) λεπτά μέχρι να σχηματισθεί πάστα που να μην  εμφανίζει κομμάτια αδιάλυτα ή θρόμβους (σβώλους). Κάθε σακκί 25 κιλών κόλλας χρειάζεται 6 λίτρα περίπου νερό για να σχηματισθεί εργάσιμη πάστα. Μέσα στο δοχείο παρασκευής ο πολτός “GLORIA ONE” διατηρεί την «πλαστικότητά» του και παραμένει εύπλαστος ώστε να παραλαμβάνεται άνετα για 3 με 4 ώρες σε συνήθη θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  • Τοποθετείστε τα πλακίδια χωρίς να τα βρέξετε στην πλάτη απλώνοντας κατάλληλη ποσότητα κόλλας και πιέζοντας σωστά πάνω σ’αυτή κάθε τεμάχιο. Χρησιμοποιείστε πλαστικά σταυρουδάκια ή ταφ για να αφήσετε τους κατάλληλους αρμούς. Αφού τοποθετηθούν τα πλακίδια μπορείτε να διορθώσετε τη θέση κάθε ενός μέσα σε χρόνο 15 λεπτών. Μετά η κόλλα με το πλακάκι «σταθεροποιείται» και δεν είναι δυνατή η όποια μικρομετακίνηση.

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ: 3 έως 5 κιλά ανά τετραγωνικό μέτρο (m²). Εξαρτάται από το μέγεθος των πλακιδίων, τον τύπο και το νούμερο της σπάτουλας (που καθορίζεται από το μέγεθος των ακμών) και το πάχος τοποθέτησής τους.

 

 

 

Leave a Reply