Πλαστικό χρώμα λευκό προσφορά 15.90 €. Αμεσα διαθέσιμo

Το SILVER είναι εσωτερικής χρήσης λευκό πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας και καλυπτικότητας  , αποτελεί  μια από τις καλύτερες επιλογές σε πλαστικό χρώμα ,είναι άοσμο και δεν περιέχει αμμωνία .

Κατάλληλο για τοίχους,ταβάνια,ξύλο,τούβλο αλλά και γυψοσανίδα , αποτελεί άριστη επιλογή για φρεσκάρισμα χώρων όπως σπίτια,ξενοδοχεία,σχολεία,αποθήκες,κλιμακοστάσια και δημόσιους χώρους.

Το SILVER αραιώνεται με 5-10 % καθαρό νερό  και καλύπτει 9- 11τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Στεγνώνει 1 ώρα στην υφή και επαναβαφή  μετά από 2 – 3 ώρες ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.

Σημαντικό . Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από ξένα σώματα όπως και αλλοιωμένα υλικά π.χ σκόνη . Αν η επιφάνεια είναι αρκετά βρώμικη ή είναι περασμένη με ασβέστη ή κόλλα θα πρέπει πρώτα να ασταρώσουμε με αστάρι νερού κατά προτίμηση τις εσωτερικές επιφάνειες και με αστάρι νεφτιού  τις εξωτερικές.

ακρυλικό χρώμα προσφορά 9 λίτρα 17.90 ευρώ 17.90 Ευρώ – 9 Λίτρα .Το Silver είναι ακρυλικό χρώμα λευκό κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες . Είναι το BEST SELLER προιόν βαφής αυτη τη στιγμή στο κατάστημα μας καθώς συνδιάζει εξαιρετική τιμή και αντίστοιχο αποτέλεσμα . Ιδανική  επιλογή για χώρους που χρειάζονται συχνά συντήρηση όπως ξενοδοχεία , σχολεία , δημόσιους χώρους αλλά και για κατοικίες Ενδείκνυται για καινούριες αλλά και παλιές επιφάνειες απο τσιμέντο , σοβά , γυψοσανίδα ενώ χάρη στην υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση αποτελεί μια εξαιρετική οικονομική λύση. Σημαντικό. Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από ξένα σώματα όπως και αλλοιωμένα υλικά π.χ σκόνη . Αν η επιφάνεια είναι αρκετά βρώμικη ή είναι περασμένη με ασβέστη ή κόλλα θα πρέπει πρώτα να ασταρώσουμε με αστάρι νερού κατά προτίμηση τις εσωτερικές επιφάνειες και με αστάρι νεφτιού  τις εξωτερικές.

περιστρεφώμενα ράφια αποθήκευσης επικαθήμενο δοχείο αποθήκευσης 3.50 ευρώ

Δείτε παρακάτω το βίντεο χρήσης

Leave a Reply