Πριόνια – Ψαλίδια – Κήπος από 4.90 €. Αμεσα διαθέσιμα

ψαλίδι λαμαρίνας dehco 250 mm 6.50 ευρώ

πριόνι κονταριού 350 mm 6.90 ευρώ

ψαλίδι κλαδέματος greenboss 3.90 ευρώ

ψαλίδι κλαδέματος greenboss 7.90 ευρώ

 

 

Πιστόλι νερού ρυθμιζόμενο greenboss 6.50 ευρώΠιστόλι νερού 7 λειτουργίων greenboss 6.90 ευρώ

Φρουτοσυλλέκτης / Καρποσυλλέκτης 130 mm 3.50 ευρώ

Φρουτοσυλλέκτης / Καρποσυλλέκτης 8.90 ευρώ

Φρουτοσυλλέκτης / Καρποσυλλέκτης kodia 14.90 ευρώ

Πτυσσόμενα κοντάρια

Ψαλίδια λαμαρίνας dehco 200 kai 250 mm με αντιολισθητική λαβή.Ενα χρήσιμο εργαλείο για την εργαλειοθήκη.Ερχεται σε συσκεασία blister.

Κυρτό πριόνι για κοντάρι 350 mm greenboss.Διαθέτει τριπλό δόντι για εύκολο και γρήγορο κόψιμο.Η βάση του ε΄ναι ματελλική σε κόκκινο χρώμαηλεκτροστατικής βαφής, μπαίνει σε κοντάρι με μέγιστη διάμετρο 27 mm.

Ψαλίδι κλαδέματος greenboss ερασιτεχνικής χρήσης με λαστιχένια λαβή.Ελαφρύ και άνετο στη χρήση .Ιδανική επιλογή για τον κήπο,

Ψαλίδι κλαδέματος greenboss εξαιρετικής αντοχής.Ερχεται σε συσκευασία blister.Περιλαμβάνει έξτρα ένα ελατήριο και μία λάμα.Ιδανική επιλογή για τον ερασιτέχνη αλλάκαι τον ημιεπαγγελματία.

Ψαλίδι κλαδέματος  κορυφής μαζί με πριόνι greenboss .Ιδανικό για κλάδεμα δέντρων σε δύσβατακαι ψηλά σημεία. Ευκολο σε λειτουργία απλά με το τράβηγμα του σχοινιού.Ερχεται σε συσκευασία blister ,ιδανικό για κλαδιά μέχρι και 25 mm.

Πιστόλι νερού greenboss με μεταλλικό μπροστινό και κάτω μέρος ,λαστιχένιο διακόπτη  λειτουργιών σε συσκευασία blister.Ιδανική επιλογή για τον κήπο και την βεράντα.Ευκολο , αξιόπιστο , ελαφρύ και άνετο στη χρήση του.

Πιστόλι νερού 7 λειτουργίων σε συσκευασία blister.Ιδανική επιλογή για τον κήπο και την βεράντα.Ευκολο ,αξιόπιστο  , ελαφρύ και άνετο στη χρήση του.

Ο καρποσυλλέκτης  είναι ιδανικός για την άνετη συλλογή των καρπών από τα δέντρα.Συλλέγεται εύκολα και γρήγορα, Με τον καρποσυλλέκτη φτάνετε όλα τα σημεία στα δέντρα χωρίς κόπο.Είναι κατάλληλος για την συλογή των καρπών απο το εσωτερικό του δένδρου . Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε οποιοδήποτε κοντάρι, όπως σκουπόξυλο ή τηλεσκοπικό  για εργασία σε ύψος έως 5 μέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-5440163

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Αιγάλεω – Θηβών 340 δείτε το χάρτη εδώ