Ακρυλικό χρώμα λευκό προσφορά 17.90 €. Αμεσα διαθέσιμo

17.90 Ευρώ – 9 Λίτρα .Το Silver είναι ακρυλικό χρώμα λευκό κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες . Είναι το BEST SELLER προιόν βαφής αυτη τη στιγμή στο κατάστημα μας καθώς συνδιάζει εξαιρετική τιμή και αντίστοιχο αποτέλεσμα . Ιδανική  επιλογή για χώρους που χρειάζονται συχνά συντήρηση όπως ξενοδοχεία , σχολεία , δημόσιους χώρους αλλά και για κατοικίες Ενδείκνυται για καινούριες αλλά και παλιές επιφάνειες απο τσιμέντο , σοβά , γυψοσανίδα ενώ χάρη στην υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση αποτελεί μια εξαιρετική οικονομική λύση. Σημαντικό. Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από ξένα σώματα όπως και αλλοιωμένα υλικά π.χ σκόνη . Αν η επιφάνεια είναι αρκετά βρώμικη ή είναι περασμένη με ασβέστη ή κόλλα θα πρέπει πρώτα να ασταρώσουμε με αστάρι νερού κατά προτίμηση τις εσωτερικές επιφάνειες και με αστάρι νεφτιού  τις εξωτερικές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-5440163

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Αιγάλεω – Θηβών 340 δείτε το χάρτη εδώ

πλαστικό χρώμα προσφορά 9 λίτρα 15.90 ευρώΤο SILVER είναι εσωτερικής χρήσης λευκό πλαστικό χρώμα εξαιρετικής ποιότητας και καλυπτικότητας  , αποτελεί  μια από τις καλύτερες επιλογές σε πλαστικό χρώμα ,είναι άοσμο και δεν περιέχει αμμωνία .

Κατάλληλο για τοίχους,ταβάνια,ξύλο,τούβλο αλλά και γυψοσανίδα , αποτελεί άριστη επιλογή για φρεσκάρισμα χώρων όπως σπίτια,ξενοδοχεία,σχολεία,αποθήκες,κλιμακοστάσια και δημόσιους χώρους.

Το SILVER αραιώνεται με 5-10 % καθαρό νερό  και καλύπτει 9- 11τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο. Στεγνώνει 1 ώρα στην υφή και επαναβαφή  μετά από 2 – 3 ώρες ανάλογα τις καιρικές συνθήκες.

Σημαντικό . Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια από ξένα σώματα όπως και αλλοιωμένα υλικά π.χ σκόνη . Αν η επιφάνεια είναι αρκετά βρώμικη ή είναι περασμένη με ασβέστη ή κόλλα θα πρέπει πρώτα να ασταρώσουμε με αστάρι νερού κατά προτίμηση τις εσωτερικές επιφάνειες και με αστάρι νεφτιού  τις εξωτερικές.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-5440163

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Αιγάλεω – Θηβών 340 δείτε το χάρτη εδώ