Χρώμα για κυψέλες από 6.50 €. Αμεσα διαθέσιμo

Το νέο χρώμα κυψελών της Best Lac είναι  ένας εξαιρετικά  πετυχημένος συνδυασμός ακρυλικών ρητινών , διεισδύει βαθιά μέσα στην ξύλινη επιφάνεια και το πιο σημαντικό είναι οτι λειτουργεί διπλά καθώς είναι χρώμα μαζί αστάρι .Μπορούμε επίσης να το εφαρμόσουμε και στα μεταλλικά καπάκια των κυψελών καθώς έχει μεγάλη πρόσφυση και δεν ξεκολάει.

Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι οτι έχει μεγάλη αντοχή στην καρικές μεταβολες , την υγρασία , και την υπεριώδη ακτινοβολία  με αποτέλεσμα να μην επηρεάζει αρνητικά την αποικία των μελισσών.

Τρόπος χρήσης . Μπορούμε να το εφααρμόσουμε σε παλίες και νέες επιφάνειες. Απομακρύνουμε την κυψέλη απο τον ήλιο για τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη βαφή.Καθαρίζουμε την παλιά ή την καινούρια κυψέλη καλά , για παλίες επιφάνειες γιαλοχαρτάρουμε πρώτα μέχρι να φανεί το ξύλο. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε 2 στρώσεις χρώματος , στης γωνίες της κυψέλης οι οποίες είναι επιρρεπέις στην υγρασιά εφαρμόστε 3 στρώσεις χρώματος.εφαρμόστε το χρώμα και στα μεταλλικά καπάκια.

Σημαντικό. Αν απαιτούνται στοκαρίσματα χρησιμοποιείστε κρυσταλιζέ ξυλόκολλα ανακατεμένη με ψιλό πριονίδι και όχι ακρυλικό στόκο. Σε παλίες κυψέλες που έχει εφαρμοστεί λινέλαιο πρέπει να μεσολαβήσει χρονικό διάστημα 3-4 μηνών έτσι ώστε να εξατμιστεί το λινέλαιο και στη συνέχεια να εφαρμόσουμε το χρώμα.

Λοιπές πληροφορίες . Πιστοποιημένο για χρήση σε κυψέλες , Συσκευασία 750 ml και 2.5 ltr   Καλέστε για διαθεσιμότητα

Αποχρώσεις. Κίτρινο – Κόκκινο – Μπλέ-Πράσινο , για άλλες αποχρώσεις κατόπιν παραγγελίας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210-5440163

Το κατάστημα μας βρίσκεται στο Αιγάλεω – Θηβών 340 δείτε το χάρτη εδώ